Overlæge, ph.d., Anæstesiologi

Thomas Dahl Nielsen

Thomas Dahl Nielsen

Kontakt Thomas Dahl Nielsen

Kontaktinformation




Forskningsartikler profil


Speciallæge i anæstesiologi. Phd i ultralydsvejledt nerveblokade og nerveidentifikation. Medstifter af Nerveskadeklinikken ved AUH. Medejer af EpicNordic.

Thomas Dahl Nielsen er speciallæge i anæstesi med 15 års erfaring inden for sit felt. Han arbejder aktuelt som privatpraktiserende anæstesilæge med ydernummer, hvor han primært varetager børneanæstesi hos private kliniker, og desuden er han læge ved Præhospitalets lægebiler i Region Midt.
Thomas Dahl Nielsen er læge ved Nerveskadeklinikken på Aarhus Universitetshospital, som han etablerede i 2020 sammen med sin kollega, Professor Thomas Fichtner Bendtsen.

Derudover har Thomas for nylig startet EpicNordic i samarbejde med Professor Thomas Fichtner Bendtsen. EpicNordic har til formål at videreføre og udvikle den avancerede behandling, som udføres i Nerveskadeklinikken, og tilbyde patienterne de nyeste og mest effektive interventionelle smertebehandlingsmetoder.

Tidligere har Thomas været overlæge i anæstesiologi ved Aarhus Universitetshospital fra 2018 til 2023. Hans uddannelsesbaggrund omfatter autorisation som læge i 2006 og speciallægeautorisation i 2013. Han gennemførte en Ph.d. i 2018 med fokus på ultralydsonografisk identifikation af nerver og nerveblokader til smertebehandling.

Thomas er specialist i ultralyd og nerveidentifikation, og han har bidraget betydeligt til international forskning på dette område. Han har publiceret mange videnskabelige artikler internationalt i peer-reviewed tidsskrifter og har afholdt adskillige kurser på kongresser om akut ultralyd samt ultralydsvejledte nerveblokader.

Thomas Dahl Nielsen kan kontaktes via klinikkens telefonnummer eller e-mail for spørgsmål eller tidsbestilling. Han ser frem til at bidrage til din sundhed og velvære med sin ekspertise og erfaring.

 

2006: Cand. Med., Aarhus Universitet
2013: Speciallæge Anæstesiologi
2012 – : Akutlæge ved Præhospitalets lægebiler
2018: Ph.d. – “Ultrasound Guided Regional Anaesthesia – Mapping the Cutaneous Innervation of the Surgical Incisions for Hip Fracture Surgery”
2018-2023: Overlæge, Anæstesiologi, Aarhus Universitetshospital
2020: Medstifter og overlæge ved Nerveskadeklinikken, Aarhus Universitetshospital
2023: Privatpraktiserende speciallæge, Anæstesiologi, ydernummer
2024: Medejer, EpicNordic


Logo Footer
Hermodsvej 22, AarhusAdresse 5388 6272 / 5389 6272Kontakt telefonisk

Copyright by EpicNordic 2024. All rights reserved.